Tid for lister!

Starten av et år er alltid en tid for lister. Lister over sunn mat, nyttige økonomitips, viktige treningsøvelser, og, ikke minst, lister over hva som skjer i bankmarkedet. Jeg forsøkte meg med en bankliste i fjor på denne tid. Mye av det jeg sa der kommer nok også til å gjelde framover.

En av de bedre listene i år er denne fra bankinnovation.net. En hyggelig kollega gjorde meg oppmerksom på denne lista tidligere i dag. De fire øverste er høyst relevante, og i ulike former ser vi at hurtighet, mobil, kanalsamspill og innovasjonsevne og -takt går igjen på mange lister. Også nummer 10, som ofte omtales som «big data», er høyt på mange lister over «hva som skjer i bank i 2014.»

Og så skal vi være litt oppmerksom på punkt nummer 6; «neobankene». Er 2014 året da de nye, disruptive aktørene i bankmarkedet får skikkelig fotfeste, eller tilhører framtida etablerte aktører som evner å investere riktig (ref. punkt 16)? Det er ingen tvil om at også 2014 blir et spennende, nytt bankår.

Om bortne
Markedsanalytiker i bank. Opptatt av markedsanalyse, bank, forbrukertrender, teknologi, sosiale medier, økonomi, innovasjon, holdninger, adferd, og alt det som ellers gjør oss til dem vi er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: