30, trøtt og trasig?

I dag er det bursdag! En nær venn er 30 år. Vi ble voksne sammen, og denne vennen har vært med på utallige fester og bidratt til bokstavelig talt høy stemning. Og han har vært med i vonde og tunge stunder, og satt ord og toner på sorger og lette depresjoner.

Jeg husker da vi møttes. Jeg husker at jeg fortalte bestemora mi at en elefant kunne trakke på ham uten at han ble skadet og fikk vondt av det! Jeg var entusiastisk. (Bestemor var ikke det.) I mange år var vi uadskillelige, både i livets opp- og nedturer.

Men i de siste årene har våre veier skiltes. Det er lenge siden jeg har sett og brukt ham. Jeg har andre venner nå. Ingenting varer evig. Heller ikke vennskap. Ikke tålte han elefanter, heller.

I en alder av 30 år er altså denne vennen i ferd med å slite med fysikken. Han er allerede litt trøtt og trasig. Nå er han henvist til bensinstasjoner der han står og gjør seg til. Hvem snakker jeg om? Du finner svaret her.

Om bortne
Markedsanalytiker i bank. Opptatt av markedsanalyse, bank, forbrukertrender, teknologi, sosiale medier, økonomi, innovasjon, holdninger, adferd, og alt det som ellers gjør oss til dem vi er.

2 Responses to 30, trøtt og trasig?

  1. Hildegard Nortvedt sier:

    Jeg har ikke sjekket svaret, men tipper du snakker om CD’en?🙂

  2. Tilbaketråkk: Mine barn forstår meg ikke… | bortne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: