Da jeg forsøkte å skrive ut Internett

Å rydde på loftet kan være en stri tørn. Én ting er alt rotet. Men enda verre er det når fortidens synder kommer for en dag.

Her forleden kom jeg over en ringperm med pent innsatte ark i (og ikke bare sauset sammen, slik jeg hadde for vane). Her hadde jeg satt inn et hundretalls fargeutskrifter fra nettstedet «Flags of the World» (ja, jeg har en obskur interesse for flagg, men det er en annen historie).

20120131-190023.jpg

Det viste seg at i 2000 fant jeg det fornuftig å skrive ut deler av dette nettstedet. Hvorfor er meg ukjent, men jeg synes å huske at jeg var relativt entusiastisk over å ha funnet det, og kanskje var jeg redd for at det skulle forsvinne. Ikke vet jeg, men FOTW er i dag verdens største for oss flagginteresserte, så vi skal være glade for at ga meg etter å ha skrevet ut flaggene fra Det forente kongedømmet av Storbritannia og Nord-Irland.

I ettertid er nok dette et eksempel på hvordan man forsøkte å forstå et nytt medium med et gammelt begrepsapparat. Internett, med unntak av små enkeltheter, lar seg ikke skrive ut. Ikke er det spesielt hensiktsmessig, heller. I de tolv årene som har gått siden jeg forsøkte, har jeg har mye nytte av «Flags of the World.» Permen med Internett i, derimot, har i alle år vært hensatt til en mørk krok på loftet.

Om bortne
Markedsanalytiker i bank. Opptatt av markedsanalyse, bank, forbrukertrender, teknologi, sosiale medier, økonomi, innovasjon, holdninger, adferd, og alt det som ellers gjør oss til dem vi er.

2 Responses to Da jeg forsøkte å skrive ut Internett

  1. Finn Olav sier:

    Vi slektsgranskere ler av nerdene som synes flagg er gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: