Fem år i bank! Men fortsatt ikke utlært

I dag, 1. februar 2012, har jeg jobbet fem år i bank. I utlysningsteksten til «min» jobb søkte man etter en siviløkonom. I ettertid fikk jeg vite at søkerne var rundt 20 siviløkonomer og én statsviter… Ja, da, jeg var han ene.

På ett av de siste intervjuene ga jeg beskjed om at dersom banken var på jakt etter noen som kunne lese regnskaper og regne på marginer, det vil si det jeg sa var «å kunne bank», så skulle ikke jeg få tilbud om jobb. Jeg kunne ikke slikt. Da sa daværende økonomi- og finansdirektør noe som jeg har tenkt mye på, og sitert ofte:

Vi er så mange her som kan bank. Vi trenger noen som kan noe annet.

Denne holdningen tror jeg er nøkkelen til suksess for mange bedrifter. Mange bedrifter trenger folk som kan noe annet; det være seg IT, digitalisering, sosiale medier, forbrukeradferd, markedsføring, merkevarebygging. Disse områdene må også «forfremmes» internt. Lengre fremme i veien tror jeg at mange bedrifter trenger folk som kan håndtere kundedata og datavisualiseringer i alle former og formater. I forlengelsen av dette må bedrifter skape innhold som kunder og andre ønsker å dele.

The ability to take data – to be able to understand it, to process it, to extract value from it, to visualize it, to communicate it is going to be a hugely important skill in the next decades.
Hal Varian, Google’s Chief Economist (sitert i presentasjonen i linken)

Det er mye å kunne i bank. Jeg imponeres tidvis av alle dem som kan så mye jeg ikke aner mer enn konturene av. Samtidig har jeg ofte tenkt på at det var lurt å si hva jeg ikke kan. Å være tydelig på det man ikke kan er kanskje en forutsetning for å være troverdig på det man faktisk kan. Og det gjelder personer så vel som bedrifter.

Om bortne
Markedsanalytiker i bank. Opptatt av markedsanalyse, bank, forbrukertrender, teknologi, sosiale medier, økonomi, innovasjon, holdninger, adferd, og alt det som ellers gjør oss til dem vi er.

2 Responses to Fem år i bank! Men fortsatt ikke utlært

  1. Litt som meg. Jeg ble også ansatt i bank for ti år siden nettopp fordi jeg ikke kunne bank. Så ble det min jobb å oversette bankspråket som gjerne preger intern informasjon til (forhåpentligvis) forståelig norsk i digitale flater. Enig med deg. Å være tydelig på det man ikke kan er viktig for å være troverdig på det man faktisk kan. Samtidig ligger det stor verdi i det å ha ulik kompetanse på en arbeidsplass. Tenk så kjedelig hvis alle bare skulle sose rundt og kunne det samme liksom!

  2. Tilbaketråkk: Biff, saus og poteter! En statsviter i arbeidslivet « bortne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: